Vabilo – VESELE GORICE V SNEGU – Zimovanje za osnovnošolske otroke na Mali planini

Nazaj na Novice in obvestila

Vabilo – VESELE GORICE V SNEGU – Zimovanje za osnovnošolske otroke na Mali planini

Komu so VESELE GORICE v snegu namenjene?

Vsem nadebudnim mladim planincem, ki imajo radi Vesele Gorice, so v letu 2018 opravili najmanj pet planinskih izletov in SO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA KAMNIK1. Prednost imajo otroci, ki so se udeležili poletnega tabora Vesele Gorice.

Kdaj: od 22. do 25. februarja 2019.

Kje: Domžalski dom na Mali planini.

Oprema: osebna oprema za štiridnevno bivanje, oblačila, primerna za delo na terenu (sneg in mraz), nahrbtnik  in oprema za turo. Podroben seznam boste starši prejeli po elektronski pošti. PREPOVEDANI so vsi mobilni telefoni in ostale elektronske naprave.

Prehrana: 3 x polni penzion. Ves čas bo na voljo čaj.

Strošek zimovanja in način plačila: 90 eur na posameznika (vključen 3 x polni penzion, vodenje in organizacijo).

Po prejeti prijavi boste na elektronski naslov prejeli predračun, katerega morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška zimovanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedat svojo udeležbo na zimovanje (do 10 dni pred akcijo – 10% višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo – 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti zimovanja, na katerega ste prijavljeni.

Rok
prijave: Izpolnjeno in podpisano prijavnico pošljite na naslov
mladinski.odsek@pdkamnik.si, do 18.
februarja 2019. 

Število
prostih mest je omejeno (20), zato pohitite s prijavo. 

Info: Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinski.odsek@pdkamnik.si ali na telefonski številki 040 730 891 (Katja Mlakar – vodja zimovanja, v popoldanskem času).

  Razpis  PrijavnicaKako smo se imeli lani?

Zimovanje bodo vodili izkušeni vodniki Planinske zveze Slovenije, gorski vodniki in gorski reševalci.

Katja Mlakar, vodja zimovanja                                

Marko Petek, predsednik PD Kamnik

 

 

 

 

Projekt sta podprli Planinska zveza Slovenije in Občina Kamnik preko sredstev javnega razpisa in v sodelovanju z Društvom gorska reševalna služba Kamnik.

1 V primeru manjšega števila prijav se lahko zimovanja udeležijo tudi člani drugih planinskih društev. V tem primeru je kotizacija zanje 150 eur po osebi.

Nazaj na Novice in obvestila