KAMNIK IN OKOLICA – 1 : 25.000

PZS-Kamnik-in-okolica_2021_naslovnica
PZS-Kamnik-in-okolica_2021_naslovnica

KAMNIK IN OKOLICA – 1 : 25.000

9,10 

Opis

Planinski zemljevid Kamnik in okolica – 1 : 25.000 je najboljši za raziskovanje vrhov in poti nad Kamniško Bistrico in Tuhinjsko dolino ter še vedno živih in očarljivih planin Velike planine, Menine planine in južnega dela Dleskovške planote. Nad njimi boste našli priljubljene izletniške in planinske točke s številnimi kamniškimi hišnimi vrhovi in znamenitostmi.

Zemljevid Kamnik in okolica – 1 : 25.000 zajema južne obronke Kamniško-Savinjskih Alp nad Komendo, Kamnikom in Tuhinjsko dolino. Vključno s planotama Veliko planino in Menino planino. Ta je s tem zemljevidom končno v celoti predstavljena v merilu 1 : 25.000.

Predstavljeno območje je dobro prepredeno s številnimi planinskimi, turističnimi, kolesarskimi in drugimi potmi. Poleg njih na planinskem zemljevidu Kamnik in okolica – 1 : 25.000 najdemo še številne ostale koristne informacije, kot so urejena parkirišča, postajališča javnih prevoznih sredstev, gostišča, turistične kmetije, marsikatere naravne in kulturne znamenitost območja, številne športne objekte (plezališča, vzletišča jadralnih padalcev, ipd.) in še kaj.


Zemljevid smo izdali v sodelovanju z Geodetskim inštitutom Slovenije, Geodetsko družbo d.o.o., Zavodom za turizem, šport in kulturo Kamnik ter lokalnimi planinskimi društvi.

 

Leto izdaje: 2021
Teža: 80 g
has been added to your cart:
Blagajna