Odprtje ceste Kamniška Bistrica 26.8.2023

Nazaj na Novice in obvestila

Odprtje ceste Kamniška Bistrica 26.8.2023

obveščamo vas,  da cesta v Kamniško Bistrico žal ostaja zaprta.

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo od sobote, 26. 8. 2023, dalje cesta Stahovica–Kamniška Bistrica prevozna za ves promet. Gradbena in sanacijska dela po poplavah v občini Kamnik pospešeno napredujejo, cesta Stahovica–Kamniška Bistrica pa je urejena že do te mere, da bo od sobote, 26. 8. 2023, ponovno odprta za ves promet ravno tako bo zagotovljena tudi redna avtobusna povezava. Vseeno bo pri vožnji na določenih odsekih še vedno potrebna velika previdnost in dosledno upoštevanje spremenjene prometne signalizacije.

Upravljalec ceste, Gorenjska gradbena družba, d. o. o., bo do sobote zagotovil prevoznost ceste med Stahovico in Kamniško Bistrico. Cesta bo urejena z dodatno prometno signalizacijo, do državne ceste Stahovica–Kamniška Bistrica, pa je zaenkrat dostop možen zgolj po lokalni cesti Kamnik–Mekinje–Godič–Stahovica.

Na območjih, ki jih je prizadela ujma s poplavami, se še vedno izvajajo številna gradbena dela, zato bodite pri vožnji posebej previdni.

Obenem vas obveščamo, da bo v soboto, 26. avgusta 2023, za vozila, ki jim je dovoljen dostop na cesti Stahovica–Črnivec, cel dan veljala popolna zapora ceste, in sicer zaradi urejanja plazu in prepustov na območju Črne pri Kamniku.

O prevoznosti ostalih cest, vas bomo sproti obveščali, gradbena mehanizacija pa pospešeno opravlja dela na kritičnih območjih.

VIr: Odnosi z javnostmi

Občina Kamnik

Lep pozdrav,

Nazaj na Novice in obvestila