Utrinki – Pot ob reki, ki povezuje

Nazaj na Novice in obvestila

Utrinki – Pot ob reki, ki povezuje

Sobota 17.6. 2023, se je prebudila v lepo junijsko jutro. Kot vsako jutro bi lahko izbirali med poležavanjem v postelji in prepuščanju sanjam ali odhodu v naravo in uživanju lepot narave. Seveda se mi planinci odločamo za slednje. Nekaj članov društva se nas je odpravilo v naravo ob našo čudovito reko Kamniško Bistrico. Žal ne na sprehod, pač pa, da predstavimo dejavnosti našega društva in polepšamo dan pohodnikom tradicionalnega pohoda  Pohod ob reki, ki povezuje .

iskren nasmeh in pohvala že nekoliko utrujenim pohodnikom, da jim polepšaš dan in takoj je videti vse lepše in lažje. Na naši stojnici na kontrolni točki št. 3 v bližini Neostika, smo pohodnikom ponudili več različnih brošur, ki predstavljajo delovanje našega društva , ki letos praznuje častitih 130 let delovanja.

Seveda pa smo pohodnike tudi pogostili s sirovimi štručkami in sproti pečenimi miškami, ki so razveselile predvsem mlajše pohodnike. Za popestritev pa smo organizirali tudi nagradno fotografiranje z maketo Knafličeve markacije, ki je poželo ogromno odobravanja, tako, da je bilo le malo tistih , ki se z markacijo niso fotografirali. Srečni izžrebanec bo prejel bandano in skodelico  z logotipom PD Kamnik.

Srečni nagrajenec je FRANC CERAR – čestitke.

Prepričani smo,  da smo z našo stojnico pohodnikom uspeli predstaviti delovanje  našega društva in planinstva nasploh.

Meta Kanižar

Nazaj na Novice in obvestila