Razpis zimovanje Vesele gorice 2020

Nazaj na Novice in obvestila

Razpis zimovanje Vesele gorice 2020

Komu so VESELE GORICE v snegu namenjene?Vsem nadebudnim mladim planincem, od 3. razreda naprej, ki imajo radi Vesele Gorice, so v letu 2019 opravili najmanj pet planinskih izletov in SO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA KAMNIK.

Kdaj: od 28. februarja do 1. marca 2020.

Dobimo se v petek, 28.2.2020, ob 16.30 uri na mejnem prehodu Ljubelj. Otroke prevzamete na istem mestu v nedeljo, 1.3.2020, ob 15.30 uri.

Kje: Gorniški učni center Zelenica.

 Oprema: osebna oprema za tridnevno bivanje, oblačila, primerna za delo na terenu (sneg in mraz), nahrbtnik  in oprema za turo. Podroben seznam boste starši prejeli po elektronski pošti. PREPOVEDANI so vsi mobilni telefoni in ostale elektronske naprave.

Prehrana: 2 x polni penzion, malica na turi. Ves čas bo na voljo čaj.

Strošek zimovanja in način plačila: 75 eur na posameznika (vključen 2 x polni penzion, vodenje, organizacijo, prevoz opreme na relaciji Ljubelj – Zelenica in nazaj).

Po prejeti prijavi boste na elektronski naslov prejeli predračun, katerega morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška zimovanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedat svojo udeležbo na zimovanje (do 10 dni pred akcijo – 10% višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo – 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti zimovanja, na katerega ste prijavljeni.

Rok prijave: Izpolnjeno in podpisano prijavnico (obrazec Prijavnica na  akcije ) pošljite na naslov mladinski.odsek@pdkamnik.si, do 23. februarja 2020.

Število prostih mest je omejeno (20), zato pohitite s prijavo. 

Info: Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinski.odsek@pdkamnik.si ali na telefonski številki 040 730 891 (Katja Mlakar – vodja zimovanja, v popoldanskem času).

Zimovanje bodo vodili izkušeni vodniki Planinske zveze Slovenije, gorski vodniki in gorski reševalci.

 

Katja Mlakar, vodja zimovanja                                Marko Petek, predsednik PD Kamnik

 

Projekt sta podprli Planinska zveza Slovenije in Občina Kamnik preko sredstev javnega razpisa in v sodelovanju z Društvom gorska reševalna služba Kamnik.

 

 

               

 

Nazaj na Novice in obvestila