|


Letni program 2020 Medijsko središče Prijava na e-novice

Objavil/a: Katja Mlakar, petek, 31. januar 2020, ogledov: 1704

Razpis za oskrbnika Kamniške koče na Kamniškem sedlu


kamniska_koca_logo


Planinsko društvo Kamnik
razpisuje odprt razpis za mesto oskrbnika Kamniške koče na Kamnišem sedlu. Društvo je eno največjih v Sloveniji z močno planinsko tradicijo. Locirano je v mestu Kamnik po katerem se imenuje ta aplska veriga, ki je kulisa za celo Ljubljansko kotlino.

Razpis je zaključen! Prijave niso več mogoče!

RAZPIS ZA OSKRBNIKA

KAMNIŠKE KOČE NA KAMNIŠKEM SEDLU

Razpis_Kamnisko_sedlo

Planinsko društvo Kamnik razpisuje odprt razpis za mesto oskrbnika Kamniške koče na Kamnišem sedlu. Društvo je eno največjih v Sloveniji z močno planinsko tradicijo. Locirano je v mestu Kamnik po katerem se imenuje ta aplska veriga, ki je kulisa za celo Ljubljansko kotlino.

Kamniška koča stoji tik pod grebenom Kamniškega sedla na višini 1864m med Brano in Planjavo v Kamniško-savinjskih alpah. Velja za visokogorsko kočo I. kategorije in je iz doline oskrbovana s tovorno žičnico. Koča ima naziv »Okolju prijazna koča«. Preskrba z energijo je vezana na fotovoltajične celice,  vetrni agregat in pomožni dizelski agregat. V letu 2012 je bila prenovljena notranjost koče skupaj z novo kuhinjo, ki dosega sodobne standarde. Oskrba vode je vezana na kapnico in dezinfekcijo preko UV filtra. Čiščenje odpadnih voda gre preko čistilne naprave. Na koči je telefon, internetna povezava, radijska postaja preko katerih poteka komunikacija s pisarno društva. Koča ima tudi spletno kamero. Obratovalna sezona je od junija do oktobra.

Delo oskrbnika na Kamniški koči zahteva izkušne z vseh področij planinskega gospodarstva. Poleg gostinjskih in kulinaričnih znanj, ki zahtevajo poznavanje sistema HACCP je potrebno poznavanje tehničnega dela koče v smislu dobrega gospodarja. Zahtevano je tudi znanje s področja elektonike kar zajema upravljanje z davčno blagajno, e-gost in osnovna računalniška znanja. Glede na to, da kočo obišče veliko tujih gostov je potrebno vsaj osnovno znanje angleščine in nemščine. Poznavanje okoliških gora je pomembna vrlina oskrbnika.

Izbor bo potekal preko navadne ali e-pošte. Svojo prijavo s poudarkom na dosedanjih izkušnjah na enakih ali podobnih opravilih pošljite na društveni naslov do 30. januarja 2020. Z izbranimi kandidati bomo opravili razgovor. Prednost bodo imeli kandidati, ki izpolnujejo navedene pogoje razpisa. Za vse dodatne informacije pišite na info@pdkamnik.si. ROK PODALJŠAN DO 24.2.2020!

Veselimo se dela z vami.
                                   UO PD Kamnik           
                                   Marko Petek, predsednik
                        

                                                                                                             
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo »všečkaj« ali objavi na FaceBook-u.

© Planinsko društvo Kamnik, 2020 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta