|


Letni program 2020 Medijsko središče Prijava na e-novice

nedelja, 31. julij 2016, ogledov: 1449

Taborjenje: Vesele gorice rudarijo

Vsem nadobudnim cici in mladim planincem, ki imajo radi Vesele Gorice, so v letu 2015 opravili najmanj deset planinskih izletov in SO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA KAMNIK. Prednost imajo otroci, ki so se udeležili poletnega tabora Vesele Gorice in zimovanja na Mali planini.
 
Vrsta dogodkaSkupne ture
Kdaj31.07.2016
Traja do06.08.2016 (7 dni)
KjeKoprivna
Vodnik / kontaktVlasta Bizjak
Informacijemladinski.odsek@pdkamnik.si ali na telefonski številki 041 882 436 (Vlasta Bizjak - vodja zimovanja)
NamenMladinski odsek Planinskega društva Kamnik objavlja razpis VESELE GORICE RUDARIMO – Poletni tabor za otroke od prvega do devetega razreda OŠ.
Cena150 €
Oprema / dokumentiPodroben seznam boste starši prejeli na uvodnem sestanku. PREPOVEDANI so vsi mobilni telefoni in elektronske igrice (Game Boy, PSP ...)! Enako velja za sladkane pijače in sladkarije.

Strošek usposabljanja in način plačila: 150 € na posameznika. 
Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine in za vsakega nadaljnega otroka dodatnih 5 %.

Cena vključuje bivanje, prehrano (3*zdrav obrok, vmesne malice, tekočina, posladki),
obisk snežne jame in rudnika Mežica, prevoze otrok s kombijem in osebnimi vozili iz tabora na aktivnosti (prihod in odhod otrok na in s tabora je v režiji staršev), vodenje in varstvo otrok.

Polovico zneska plačate v roku petih dni po uvodnem sestanku, drugo polovico pa najkasneje pet dni pred pričetkom udeležbe. Za oboje boste prejeli predračun na dan sestanka.

Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška usposabljanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na taboru (do 10 dni pred akcijo - 10 % višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo - 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti tabora, na katerega ste prijavljeni.

Rok prijave: Izpolnjeno in podpisano prijavnico (obrazec Prijavnica na akcije) pošljite na naslov mladinski.odsek@pdkamnik.si, DO PETKA, 10. junija 2016.

Število prostih mest je omejeno (30), zato pohitite s prijavo.

Vesele Gorice rudarijo bodo vodili izkušeni vodniki Planinske zveze Slovenije, gorski vodniki in gorski reševalci.

Uvodni sestanek vseh prijavljenih bo 17. 6. 2016, ob 19. uri v prostorih Planinskega društva Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik. Na sestanku bodo predstavljene vse podrobnosti vključno z urnikom in potrebno opremo.
Komentarji

Za oddajo komentarja se najprej prijavi
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo »všečkaj« ali objavi na FaceBook-u.

© Planinsko društvo Kamnik, 2020 | Šutna 42, 1240 Kamnik | tel.: 01/8391-345 | fax.: 01/8391-345 | e-pošta